Stiri

Noul Maserati Ghibli

De 9 aprilie 2013No Comments

Cea mai importanta lansare Maserati din acest an este noul sedan Ghibli, o versiunea mai mica a lui Quattroporte. Update Maserati a dezvaluit oficial primele imagini cu noul Ghibli.

Modelul italian va fi primul Maserati cu o motorizare diesel, un V6 de 3.0 litri care va sta alaturi de un alt V6 de 3.0 litri turbo pe benzina. Obiectivul marcii pentru acest model va fi de 50.000 de unitati pe an.

Maserati va prezenta primele imagini oficiale cu noul sedan Ghibli, maine, 10 aprilie. Momentul marcii italiene a fost furat odata cu primele imagini aparute pe internet.

Noul model va fi prezentat in fata publicului larg la Shanghai, in 20 aprilie. In acest moment, nu este inca sigur suta la suta daca imaginile publicate de autoforum.cz sunt cele oficiale, insa toate indiciile duc catre o astfel de realitate.

Comparand noul Ghibli cu fratele mai mare – Quattroporte -, observam ca noul model pare a fi  o versiune la scara redusa. Cu toate acestea, Ghibli vine cu o serie de elemente originale menite sa-i contureze personalitatea.

In primul rand este mult mai agresiv in partea frontala, unde grila impozanta domina intregul peisaj. La acest joc stilistic ajuta extrem de mult si forma blocurilor optice prevazute cu insertii de LED-uri. In ceea ce priveste interiorul, asemanarile dintre Ghibli si Quattroporte continua, dar si in acest caz noul model aduce un plus de noutate la nivelul accesoriilor si al detaliilor mult mai agresive.

Informatii privind motorizarile nu exista, dar se speculeaza ca vor fi asigurate de propulsoare V6 si V8. Lungimea modelului este estimata la 4,8 – 4,9 metri.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

20 − eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373