Stiri

Primele imagini cu noul Opel Astra Sports Tourer

De 10 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

astra-sports-tourer-1

Dupa prezentarea noului Astra K in luna iunie, Opel revine, chiar inaintea Salonului Auto de la Frankfurt, si oficializeaza primele imagini si informatii cu versiunea Sports Tourer a modelului.

Noul Astra Sports Tourer merge pe aceeasi linie de design precum Astra hatchback, diferenta fiind facuta de spatele alungit al masinii, care ofera acum un spatiu de depozitare cu 80 de litri mai mare. Cu bancheta din spate rabatata, noul Astra Sports Tourer ajunge la un volum de depozitare de 1.630 litri.

Noul break Astra ofera 26 mm in plus in zona capului pentru ocupantii locurilor din fata si 28 mm in plus pentru cei din spate. Gratie noii platforme, break-ul Opel are acum cu 200 kg mai putin decat actualul model si va utiliza aceeasi gama de motorizari precum hatchback-ul.

Astfel, vom vedea in gama de motoare propulsorul de 1 litru cu 105 cai putere, motorul turbo 1.4 cu 125 sau 150 cai putere, dieselul 1.6 cu 95 sau 136 cai putere.Varful de gama este asigurat de motorul 1.6 turbo cu 200 cai putere si un cuplu maxim de 300 Nm.

Opel promote prin pachetul IntelliLux LED matrix cea mai buna iluminare din segment iar noul sistem de infotainment prezinta suport atat pentru Android Auto sau Apple CarPlay.  Dupa prezentarea noului model la Salonul Auto de la Frankfurt, Opel va dispune inceperea operatiunii de lansare pe piata.

Share

Leave a Reply

twenty + eighteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373