Stiri

Primele imagini cu noul Skoda Kodiaq RS

De 1 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;

Cel mai asteptat SUV de inalta performanta la Salonul Auto de la Paris este noul Skoda Kodiaq RS, model care si-a aratat formele datorita unor fotografii oficiale scapate pe internet.

Primul Skoda RS SUV are deja in palmares, inainte de a fi prezentat, recordul pe turul de circuit la Nurburgring la categoria SUV-uri cu 7 locuri. Asa cum sugerau si imaginile teaser, noul Kodiaq RS nu abunda de agresivitate iar ideea de sportivitate este indusa mai mult de interior.

Mai mult, desenul hayonului nu valorifica in niciun fel ideea unui model RS, ci a unui utilitar in care formele alese dezvaluie aplecarea designerilor cehi catre versatilitatea modelului. Adevaratul ADN al liniei RS este ascuns privirii si consta in motorul 2.0 twin-turbo diesel cu 236 cai putere.

In plus, Skoda a implementat un set de frane de performanta, care sa asigure un comportament sportiv modeluluI SUV. Pe langa emblea vRS de pe grila si blocurile optice relativ subtiri, prevazute cu LED-uri full, noul Kodiaq RS mai anunta un instrumentar de bord digital si tractiune integrala standard. Sistemul Dynamic Sound Boost este o noutate pe care SUV-ul o va utiliza pentru a oferi ocupantilor senzatia unei masini sport.

Share

Leave a Reply

three × 3 =