HighlightStiri

Primele imagini cu noul Toyota Supra

De 11 ianuarie 2019No Comments

Primele imagini, neoficiale, cu mult-asteptatul Toyota Supra au fost facute publice intr-un mod cat se poate de oficial pe contul de Twitter al diviziei mexicane de la Toyota. Eroarea diviziei de social media din Mexic a fost corectata insa fara mare efect, intrucat video-ul publicat pe Twitter a fost deja capturat si face valuri pe internet. Peste cateva zile, Toyota va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul Supra, model dezvoltat impreuna cu BMW, care la randul sau a relansat pe piata noua generatie Z4.

Imaginile video ne arata in mod explicit ceea ce ofera Toyota Supra in materie de design. In primul rand, partea frontala este marcata de existenta a trei guri de aerisire gigant insotite de blocuri optice subtiri. Spatele modelului este pus in valoare de aripile cu ventilatie, o gaselnita de design care poate fi observata si in cazul aripilor fata,  luneta alungita, deflectorul gigant care incorporeaza evacuari duble sau stopul special cu LED-uri inspirat din Formula 1 si un set de aripioare speciale care incadreaza colturile posteriorului.

De asemenea, se mai poate observa cum rotile masive sunt prevazute cu frane de inalta performanta. Stopurile clasice de lumini merg pe aceeasi forma subtire iar spoilerul care se desprinde din hayon are o inaltime considerabila. Desi detaliile tehnice raman inca necunoscute, inginerul sef al proiectului, Tetsuya Tada, a precizat in trecut ca modelul va beneficia de un propulsor BMW cu 6 cilindri in linie, care in cazul noului Z4 furnizeaza pana la 382 cai putere si 500 Nm.

Share

Leave a Reply

13 − eleven =