Stiri

Au aparut primele imagini cu Peugeot 308 R Concept

De 26 august 2013No Comments

Primele imagini ale conceptului Peugeot 308 R au scapat pe web inainte lansarii oficiale care este programata pentru salonul auto de la Frankfurt.

Peugeot a adoptat un look extrem de agresiv pentru acest concept care este indreptat direct catre noul Volksvagen Golf R. Spoilerul fata redesenat include prize de aer mai generoase care impreuna cu aerisirile de pe capota si spoilerul montat deasupra hayonului genereaza un aspect mult mai agresiv pentru compacta franceza. O “mana de ajutor” in acest sens vine si din partea jantelor cu spite duble si a caroseriei vopsite in doua tonuri.

Nu exista inca informatii despre motorizarea lui 308 R Concept, insa sub capota am putea gasi o versiune “speciala” a motorului turbo de 1,6 litri care ar putea furniza peste 260 CP.

Chiar daca 308 R va fi prezentat la Frankfurt cu titlul de concept, nu am fi surprinsi daca la scurt timp acesta isi va face aparita in showroom-uri ca model de serie.

[widgetkit id=66]

Share

Leave a Reply

two + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373