Stiri

Primele imagini cu prototipul Maserati GranCabrio

De 26 octombrie 2022No Comments
; ; ; ;

Alaturandu-se in curand modelului GranTurismo, prototipurile Maserati GranCabrio au iesit in probe pe strazile din Modena, pentru etapele inițiale ale testelor de dezvoltare. GranTurismo și GranCabrio sunt primele modele ale marcii care ofera si versiuni 100% electrice. Cabrioletul se deosebeste de coupe prin acoperisul textil si capacul portbagajului usor modificat, pentru a face loc mecanismului de actionare si, inclusiv, softopului.

Sub capota, versiunea termica are motorul V6 Nettuno, care este oferit in doua variante de putere, de 490 CP, respectiv de 550 CP. Gama electrica, atat la GranTurismo, cat si la GranCabrio, se numeste Folglore si este deservita de un sistem tri-motor, la 800V, ce depaseste 1.200 CP, dar valorea continua transmisa rotilor este de 760 CP si 1.350 Nm, cu un varf temporar de 830 CP, in modul Max Boost. Lansarea versiunii de serie urmeaza sa aiba loc anul viitor.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373