Stiri

Primele imagini cu Suzuki Swift facelift

De 18 iunie 2013No Comments

Cateva imagini cu versiunea restilizata a modelului Suzuki Swift au aparut pe web inaintea lansarii oficiale, lasandu-ne sa ne facem o idee despre modificarile aplicate de constructorul japonez.

Cum era de asteptat, cele mai importante schimbari sunt in partea frontala, unde grila radiaturului si spoilerul au fost redesenate. In rest, lucrurile raman in mare masura neschimbate, cu exceptia oglinzilor retrovizoare care sunt vopsite in culoarea caroseriei si pentru echiparea de baza si care includ acum si semnalizatoarele.

Gama de motoare se schimba putin, insa Suzuki nu a facut nici un fel de declaratii in acest sens. Un propulsor de 1,2 litri si 95 de CP va fi pozitionat la intrarea in gama, uramt de un motor diesel de 1,3 litri si 75 CP.

In cazul primei variante de motorizare, Swinft poate atinge o viteza maxima de 165 km/h iar denarajul pana la 100 km/h se realizeaza in 12,3 secunde pentru transmisia manuala si in 13,5 pentru cea automata cu patru trepte. Diesel-ul reuseste sa atinga aceeasi viteza maxima, insa are nevoie de 12,7 secunde pentru a atinge 100 km/h.

Share

Leave a Reply

ten − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373