Stiri

Primele imagini cu noul Volvo XC90

De 29 august 2013No Comments

Lansarea lui Concept Coupe, eveniment desfasurat la Goteborg, Suedia, a dat prilejul jurnalistilor prezenti in sala sa vada o prima imagine teaser cu viitoarea generatie a SUV-ului XC90.

Asteptat pe piata in 2014, noul XC90 va scoate la iveala o grila masiv si un design agresiv pus in evidenta de blocurile optice prevazute cu LED-uri in forma de T. O imagine a spatelui, dezvaluita in cadrul aceluiasi eveniment, a scos la iveala aceleasi insertii de LED-uri de la nivelul stopurilor de lumini, de data aceasta in forma de bumerang. 

XC90 va intra in istorie ca primul model Volvo dezvoltat sub patronajul chinezilor de la Geely si va inaugura noua platforma Scalable Product Architecture (SPA). Sub capota vor lua loc motorizarile de ultima generatie din gama Drive-E.

In buna traditie Volvo, modelul scandinav va dispune de o multitudine de functii tehnologice menite sa imbunatateasca nivelul de siguranta: Adaptive Cruise Control cu Steer Assist, Animal Detection, Road Edge si Barrier Detection cu Steer Assist.

Share

Leave a Reply

four + 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373