Stiri

Primele imagini oficiale cu monopostul Porsche de Formula E

De 7 noiembrie 2022noiembrie 8th, 2022No Comments

Porsche a aratat primele fotografii cu modelul 99X Electric Gen3, cu care va incepe viitorul sezon de Formula E, al patrulea pentru producatorul german. Desi nu sunt anuntate si datele tehnice, este stiut faptul ca viitoarea stagiune a Formulei E vine cu noi standarde de performanta. Puterea monoposturilor a fost crescuta de la 340 CP la 476 CP, in vreme ce recuperarea energiei va ajunge pana la valoarea de 600 kW (de la 300 kW in prezent).

Noul motor electric ajunge la o eficienta de 95%, comparativ cu 40% pentru un motor cu combustie interna. De asemenea, peste 40% din energia folosita este recuperata in urma procesului de franare regenerativa. Porsche 99X Electric Gen3 are o baterie realizata din minerale provenite din surse sustenabile si, in plus, dupa fiecare cursa, bateria este reciclata. Pilotii echipei vor fi Pascal Wehrlein si Antonio Felix Da Costa.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373