Stiri

Primele schite cu interiorul Skodei Kushaq

De 6 martie 2021No Comments

SUV-ul Kushaq este dezvoltat de Skoda pentru piata indiana si va fi fabricat chiar acolo, folosind platforma MQB-A0-IN a Grupului. Este primul dintre cele patru modele Volkswagen si Skoda care vor fi lansate in cadrul campaniei INDIA 2.0.

Skoda Kushaq va oferi un interior spatios, cu multe locuri de depozitare, alaturi de un portbagaj mare, ceea ce se pliaza pe cerintele pietei indiene. Plansa de bord nu face rabat de la ultimele evolutii ale marcii, cu volan cu doua brate, instrumentar digital si display central de 10 inci, care reuneste comenzile majoritatii functiilor. 

In schimb, interfata sistemului de climatizare a ramas separat pe consola centrala, nefiind integrata in meniul central. Din schita oferita de Skoda, se mai remarca frana de stationare clasica, cu levier. Avand in vedere ca asemenea preview-uri se fac pentru a oferi detalii despre topul dotarilor si design-ului viitoarelor modele, este posibil ca Skoda sa nu fi considerat necesar, in primul rand din punct de vedere fianciar, sa echipeze Kushaq cu frana de stationare electrica, nici macar optional.

Share