Stiri

Primele specificatii tehnice ale noului BMW X7

De 21 decembrie 2017No Comments

Cu ajutorul unui decodor VIN au fost obtinute informatii despre noul BMW X7 in versiune xDrive50i. Odata ce BMW a anuntat ca a intrat in faza de pre-productie cu noul X7, cineva apropiat companiei germane a reusit sa puna mana pe un cod VIN al modelului si a dezvaluit prin decodorul disponibil pe site-ul Bimmer.Work  dotarile de lux ale SUV-ului.

In chestiune se afla un X7 cu nuanta de caroserie Alpine White, specificatii xDrive50i si motor V8 biturbo de 4.4 litri. Motorul dezvolta 456 cai putere si dispune de o cutie automata, cel mai probabil cu 8 rapoarte. Printre dotarile modelului se numara jantele de 22 inch sau diferentialul M Sport.

La capitolul dotari de lux iese la iveala clima in 5 zone, acoperisul panoramic, sistem entertainment pentru scaunele din spate, night vision, head-up display si un sistem de sonorizare Harman-Kardon. Pielea de cea mai buna calitate si Alcantara nu lipsesc din configuratia celui mai luxos SUV pe care BMW il construieste la fabrica americana din Spartanburg. In plus, grila gigant este disponibila standard.

Share

Leave a Reply

thirteen − 10 =