Stiri

Primul BMW Seria 3 electric se lanseaza in China

De 31 martie 2022No Comments

BMW i3 eDrive35L se va lansa pe piata chineza in luna mai a acestui an. Modelul este dezvoltat, produs si vandut exclusiv in China. Asamblarea va avea loc la uzina BMW Brilliance Automotive Ltd. din Lydia (Shenyang). Divizia de cercetare si dezvoltare de aici a lucrat la reglarea fina a suspensiei pentru conditiile de drum de acolo si a adaptat, de asemenea, o parte dintre componentele masinii la cerintele lantului de aprovizionare din China.

Cu un ampatament de 2.966 mm, cu 11 cm mai lung decat Seria 3 standard, BMW i3 eDrive35L are 4.872 mm lungime si un portbagaj de 41o0 litri. Motorul electric dezvolta 285 CP si 400 Nm, asigurand un sprint 0-100 km/h in 6,2 secunde. Bateria de 70,3 kWh anunta o autonomie de 526 km, incarcarea putandu-seface la statii rapide de curent continuu cu o putere maxima de 100 kW, caz in care se recupereaza 97 km in 10 minute.

Ca si in cazul tuturor modelelor electrice BMW din China, clientii beneficiaza de acces gratuit la peste 98% din infrastructura publica a sutelor de operatori de puncte de incarcare. tot ceea ce este necesar este o simpla inregistrare unica la BMW Charging.

BMW i3 eDrive35L vine cu cele mai recente componente ale sistemului de propulsie BMW eDrive de generatia a cincea, deja familiare de la BMW iX3, BMW i4 si BMW iX. Aceasta inseamna unul din cele mai sofisticate motoare electrice de pe piata, care combina o solutie AC sincron, mai eficient si mai performant, cu un rotor fara metale rare, cu o contributie pentru dezvoltarea durabila, dar si un control precis al recuperarii energiei la franare. In plus, sistemul de operare BMW 8 si o gama larga de functii si servicii digitale de ultima ora – de exemplu, conectivitatea 5G si Digital Key – isi fac acum debutul la seria 3.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373