Stiri

Primul crossover Jaguar ar putea fi prezentat la Frankfurt

De 2 august 2013No Comments

Conform Autoweek, primul crossover din gama Jaguar si-ar putea face debutul in toamna acestui an la salonul auto de la Frankfurt. Numele noului model nu a fost inca stabilit, dar acesta ar putea fi XQ sau, cel mai probabil, Q-Type.

Daca zvonurile se confirma, vom putea vedea la Frankfurt un concept al noului model, sau chair o versiune de serie “deghizata”. Nu exista nici un fel de informatii cu privire la motorizarile alese, dar ne putem astepta ca sub capota noului model sa gasim propulsorul diesel de 2,2 litri in variantele de putere de 163 CP si 200 CP, precum si versiunea V6 de trei litri si 240 CP.

Gama de motoare pe benzina ar putea oferi doua optiuni, fie un 2.0 l turbo de 240 CP, fie un 3.0 l V6 cu compresor care sa ofere 340 CP. Lansarea pe piata ar trebui sa aibe loc in a doua jumatate a lui 2015, noul model urmand sa fie construit in fabrica land Rover din Solihull, Marea Britanie. 

Share

Leave a Reply

11 − three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373