Stiri

Primul exemplar Dodge Challenger SRT Hellcat va fi vandut la licitatie

De 28 iulie 2014No Comments

Dodge vrea sa marcheze inceperea productiei noului Challenger SRT Hellcat intr-un mod deosebit, scotand la licitatie primul exemplar ce va iesi de pe linia de producctie.

Cei care doresc sa achizitioneze modelul cu numarul “VIN0001” al celui mai puternic  Challenger de serie de pana acum, vor trebui sa mai astepte pana pe data de 27 septembrie cand acesta va fi vandut la licitatie de casa Barrett-Jackson din Las Vegas, intraga suma urmand sa fie donata in scopuri caritabile.

Vopsit in culoarea “Stryker Red” imprumutata de la Viper si cu interior tapitat cu piele neagra, primul exemplat Challenger SRT Hellcat va veni inscriptionat cu emblemele SRT Hellcat, proprietarul urmand sa primeasca un “certificat de nastere” al masinii, precum si un set de imagini de pe linia de productie.

Sub capota seriei Hellcat se afla un motor V8 de 6,2 litrii supraalimentat cu compresor mecanic, ce dezvolta nu mai putin de 707 CP, ce sunt directionati catre puntea spate de catre o cutie de viteze automata cu opt trepte.

Share

Leave a Reply

five − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373