Stiri

Primul Jaguar electric va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva

De 7 decembrie 2017No Comments
;;;;;

Jaguar a confirmat ca primul sau model electric, SUV-ul I-Pace, va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva.

Odata cu acest anunt, Jaguar confirma ca modelul de productie nu se va indeparta semnificativ de conceptul I-Pace, atat in ceea ce priveste interiorul cat si formele exteriorului. Crossover-ul electric va adopta o parte frontala scurta si un spate mai lung, pentru a face posibil un interior confortabil si spatios.

Cea mai mare intrebare legata de viitorul rival al lui Tesla Model X consta in trenul de rulare. In versiunea concept, prezentata in fotografiile de mai jos, Jaguar I-Pace dispune de doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare ax, si o baterie litiu-ion de 90 kWh.

In aceste conditii, autonomia SUV-ului ar fi de 500 km. Ultimele teste inainte de productie, la care au avut acces si unele persoane private, au demonstrat ca I-Pace este cu adevarat rapid si nu se distanteaza de concept, ceea ce ar putea insemna ca modelul va pastra trenul de rulare al conceptului.  

Share

Leave a Reply

seven + six =