HighlightStiri

Primul Maybach Landaulet in Romania. G 650 Landaulet se alatura Tiriac Collection

De 5 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ;

Luna februarie aduce la Tiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un exemplar G 650 Landaulet. Acesta intregeste seria Maybach expusa in cadrul galeriei auto, iar in acest weekend a fost prezentat intr-un context exclusiv, in compania celorlalte vehicule Maybach parte a Tiriac Collection.

Parte a unei editii limitate de doar 99 de unitati, Maybach Landaulet completeaza autovehiculele serie limitata create si personalizate special pentru domnul Ion Tiriac, respectiv Tiriac Collection.

O combinatie unica intre o limuzina luxoasa si un model off-road, masina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o inaltime de 2,235 m si aproape o jumatate de metru garda la sol, la care se adauga un spatiu amplu si confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este partial decapotabil, ocupantii locurilor din spate putand savura placerea unei calatorii in aer liber.

Caracterul luxos si rafinat al modelului Landaulet este pus in evidenta de tapiteria de inalta calitate, cu design in doua culori, care prezinta cusaturi in forma de diamant si este disponibila in patru combinatii cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Tiriac Collection” si tapiterie din piele Designo Nappa alb Porcelain in doua nuante.

Aripile din fata sunt marcate cu inscriptia „V12 BITURBO” care aminteste de motorul cu 12 cilindri, o performanta de ultima ora pentru industria auto. Acesta genereaza 463 kW (630 CP), cu un cuplu de varf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dubla cromata si ecran cromat. Inscriptia caracteristica „LANDAULET” este vizibila in flansele jantelor din aliaj usor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies in evidenta sunt: garda de protectie fata si spate, aripile supradimensionate din fibra de carbon autentica, precum si roata de rezerva cu suport integrat pentru a treia lampa de frana.

Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferential blocabil in intregime, care se poate activa in timpul deplasarii. Aceasta tehnologie 4WD, unica in segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet sa iasa in evidenta in raport cu toate celelalte vehicule 4×4.

Culoarea modelului expus este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

Share

Leave a Reply

9 + 9 =