Stiri

Primul SUV Alfa Romeo va primi numele Giulietta Cross

De 25 martie 2014No Comments

Planurile de dezvoltare ale marcii Alfa Romeo includ un inlocuitor pentru modelul 159 ce va primi numele de Giulia, insa inainte de asta vom vedea primul SUV al marcii ce va folosi o platforma comuna cu un model Jeep.

Denumirea aleasa pentru acesta din urma este destul de sugestiva, Giulietta Cross, insa nu exista deocamdata o confirmare din partea constructorului in acest sens.

Inlocuitorul lui 159 trebuia lansat in 2014, insa acest lucru nu mai este posibil din cauza discutiilor aparute cu privire la design si din cauza faptului ca masina a trebuit regandita ca model global.  Designerul sef Fiat Chrysler, Lorenzo Ramaciotti, a declarat ca Giulia reprezinta o provocare stilistica. “Exista o multime de asteptari, asadar ce vom crea trebuie sa fie remarcabil si sa treaca testul timpului” a declarat Ramaciotti.

Deasemenea, Alfa Romeo intentioneaza sa pastreze atentia publicului atintita spre modelul cel mai reprezentativ in acest moment, 4C. Asadar sportiva italiana va primi modificari anual, prima fiind posibil sa aduca o latura mai practica si sa renunte la stilul spartan si la lipsa portbagajului pentru cei care sunt dispusi sa renunte la performante pentru asta. 

Share

Leave a Reply

4 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373