Stiri

Primul SUV Rolls Royce nu va folosi o platforma BMW

De 12 martie 2015No Comments

Contrar zvonurilor de pana acum, constructorul britanic va dezvolta propria platforma tehnica pentru primul SUV din gama.

Directorul exedcutiv al companiei, Torsten Mueller-Oetvoes, a declarat pentru Automotive News Europe ca primul SUV Rolls Royce va beneficia de o noua structura de rezistenta realizata din aluminiu, asadar acest model nu va avea nimic in comul cu viitorul SUV X7 ce se va alatura in curand gamei BMW.

Daca din punctul de vedere al platformei tehnice aranjamentele sunt destul de clare, nu tot asa stau lucrurile si in cazul motorizarilor. Nu stim inca daca motorul V8 turbo de 4,4 litri al bavarezilor va fi folosit de noul SUV Rolls Royce, insa britanicii pregatest un impunator V12, asa cum ii sta bine unui model cu un statut atat de special.

Rolls Royce a programat pentru anul 2018 lansarea pe piata a primului sau SUV, asadar mai avem de asteptat cel putin un an pana vom vedea un concept, care nu ar fi exclus sa ne introduca si un sistem de propulsie hibrid.

Share

Leave a Reply

4 × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373