Stiri

Primul teaser cu noul Mercedes A-Class

De 26 ianuarie 2018No Comments

Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu noua generatie a modelului A-Class inainte de premiera mondiala a noului model, programata in data de 2 februarie, la Amsterdam.

Din prima imagine teaser, observam cum noul A-Class va beneficia de o linie de design mult mai agresiva decat actuala generatie si isi preia sursa de inspiratie din Concept A Sedan dar si din noul CLS.

Blocurile optice triunghiulare si grila masiva determina limbajul stilistic al noului A. Mai mult, designerii germani au redesenat gurile de aerisire si au incorporat lumini de zi in blocurile optice.

Mercedes nu a oferit inca detalii oficiale, motiv suficient pentru a naste o serie de speculatii privind motorizarile. Umbla vorba ca marca premium va aduce noi motorizari in gama modelului A, printre care isi va face loc si noul motor 1.3 litri dezvoltat impreuna cu partenerii de la Renault-Nissan.

In plus, Mercedes A-Class ar urma sa aiba si o motorizare de 1.5 litri, iar versiunile hibrid si electrice sunt in lucru. Versiunea de top AMG A45 va avea mai mult de 400 cai putere.

Share

Leave a Reply

6 − 2 =