Stiri

Primul Tesla Model S a ajuns in Europa

De 8 august 2013No Comments

Tesla a livrat primul exemplar Model S destinat pietei din Europa. Acesta a ajuns la norvegianul Frederic Hauge, un fan al automobilelor electrice care a cumparat, in 1989, primul automobil de acest fel importat in Norvegia.

“Am asteptat mult si am fost frustrat uneori, dar nu mai conteaza acum cand Model S a fost livrat.” a declarat Hauge. Acesta a incheiat recent o calatorie de doua saptamani prin Norvegia la bordul unui Model S “de imprumut”. Pe parcursul celor peste 400 km acesta a avut posibilitatea sa descopere calitatile masinii pentru calatoriile lungi.

Urmatoarele livrari pentru Europa sunt programate sa aibe loc in Zurich, Elvetia si Tilburg, Olanda unde este si sediel general Tesla din Europa.

Bryan Batista, director vanzari Tesla pentru Europa, a declarat ca “Norvegia este una dintre tarile importante pentru Tesla deoarece populatia de aici se afla in prima linie cand vine vorba de mobilitate electrica. Totodata, Norvegia are conditii meteo ideale, Model S fiind conceput pentru a oferi o autonomie mare chiar si pe timpul iernii.”

Share

Leave a Reply

17 − ten =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373