Stiri

Producatorul de anvelope Nokian incheie un parteneriat cu BMW

De 6 decembrie 2017No Comments

Nokian Tyres anunta ca BMW a ales anvelopa de iarna Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producatorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 in dimensiunea 225/55 R17 97H.

Anvelopa Nokian WR D4 este o anvelopa de iarna de ultima generatie, dezvoltata de Nokian Tyres pentru conditiile meteorologice specifice Europei Centrale. Aceasta ofera aderenta excelenta si confort din punct de vedere al manevrabilitatii, chiar si la viteze ridicate. Anvelopa satisface exigentele BMW Group si reprezinta o alegere deopotriva sigura si eleganta pentru conducatorii auto care apreciaza calitatea.

Pentru a primi aprobarea de echipament OE din partea BMW Group, anvelopa Nokian WR D4 a fost supusa programului aprofundat de testare al producatorului auto. Acesta ofera garantia faptului ca anvelopa completeaza intr-o maniera optima manevrabilitatea unui vehicul premium si permite soferului sa utilizeze la performanta maxima vehiculul si anvelopele cu care acesta este echipat.

De-a lungul timpului, Nokian Tyres a colaborat activ cu producatorii de automobile, cu precadere in tarile nordice. Acum, colaborarea cu BMW Group extinde aceste operatiuni si consolideaza pozitia Nokian Tyres in Europa Centrala, cea mai mare piata de desfacere pentru anvelopele de iarna din intreaga lume si, prin urmare, una dintre cele mai importante regiuni de dezvoltare pentru Nokian Tyres.

Colaborarea cu BMW Group, arata faptul ca Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din lume, este un nume de referinta, iar calitatea produselor noastre este apreciata. Acesta este un pas foarte important pentru noi in dezvoltarea activitatilor OE si a activitatii viitoare a companiei”, afirma Markus Honkala, Group Sales Manager, Nokian.

Share

Leave a Reply

17 − fifteen =