Stiri

Productia BMW i3 se incheie cu HomeRun, o editie aniversara si exclusiva

De 12 iulie 2022iulie 13th, 2022No Comments
; ; ; ; ;

Dupa aproximativ opt ani si jumatate de la lansare si 250.000 de unitati vandute, BMW i3 iese din productier, fara a avea un succesor direct. Practic, cel mai mic model electric actual din gama BMW este iX1. Cu doar cateva zile in urma, exemplarul i3 cu numarul 250.000 a fost produs la uzina de la Leipzig. Acest lucru face din BMW i3 cel mai de succes automobil electric din lume in segmentul compact premium, el fiind vandut iin peste 74 de tari de pe glob.

Finalul productie a fost marcat de o versiune in serie limitata de 10 unitati, denumita BMW i3s HomeRun Edition. Acesta propune finisaje noi, spre exemplu Frozen Dark Grey si Frozen Red II de la BMW Individual. In plus, HomeRun Edition include jante de 20 de inci cu design double-spoke, plafon de sticla actionat electric, geamuri cu protectie solara si faruri LED adaptive.

La interior a fost folosita tapiterie cu piele Vernasca Dark Truffle, plafon finisat in textil Carum Grey, iluminare ambientala si Welcome Light. Alte optiuni includ scaune incalzite, acces Confort, sistem de alarma, informatii despre trafic in timp real, serviciu Concierge, senzori de parcare si camera video spate. De asemenea, sunt incluse pachetul Comfort si Driving Assistant Plus, sistemul de navigatie Professional, incarcare wireless si sistem audio Harman Kardon.

Productia celor 10 modele speciale a fost un punct culminant final nu numai pentru angajatii implicati in productia modelului la uzina BMW Group din Leipzig. Clientii modelelor speciale au putut asista personal la finalizarea automobilelor in hala de asamblare.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373