Stiri

Productia Mazda6 a atins 3 milioane de exemplare

De 5 ianuarie 2015No Comments

Mazda a anunţat că producţia globală  de automobile Mazda6 a ajuns la 3 milioane de unităţi la sfârşitul lunii noiembrie 2014. Acest reper a fost atins în aproximativ 12 ani şi 9 luni de la producţia primei generaţii Mazda6, începută în februarie 2002 la uzina Hofu, numărul 2, din Yamaguchi, Japonia.

Este a doua cea mai scurtă perioadă în care un model Mazda a ajuns la o producţie de 3 milioane de unităţi, după Mazda3.

Încă de la prima generaţie, Mazda6 a rămas fidelă scopului său original, de a oferi plăcerea de a conduce, şi, împreună cu Zoom-Zoom, mesajul brandului, a ghidat linia de produse a companiei încă de la introducerea sa. Modelul este, în prezent, produs la uzina Hofu din Japonia.

Ce-a de-a treia, şi cea mai recentă, generaţie Mazda6 a fost complet reproiectată în 2012. A adoptat întreaga gamă de tehnologii SKYACTIV, tema de design KODO – Soul of Motion şi a devenit cel de-al doilea model care se alătură noii generaţii de autoturisme Mazda. Noua versiune a fost apreciată în întreaga lume. A obţinut peste 40 de premii diferite la nivel global, a fost numită Maşina Anului 2014 în Japonia de către RJC (Automotive Researchers’ and Journalists’ Conference) şi nominalizată în finala 2013 World Car Design of the Year.**

Mazda va continua să dezvolte produse care să ofere tuturor clienţilor plăcerea de a conduce şi performanţe de mediu şi de siguranţă, cu scopul de a îmbogăţi vieţile oamenilor şi de a deveni un brand care construieşte o relaţie specială cu clienţii săi.

Share

Leave a Reply

sixteen + 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373