Stiri

Produsele Comma Oil, listate in TecDoc

De 4 noiembrie 2013No Comments

Comma Oil, liderul britanic-brazilian in uleiuri de masina si substante chimice pentru intretinerea autovehiculelor si a vehiculelor comerciale, anunta gama de produse listate in TecDoc, cea mai mare resursa online de informatii despre componente pentru piata auto secundara din Europa.

Gamele complete de Performance Motor Oils, uleiuri pentru atelier X-Flow, uleiuri pentru cutii de viteze si transmisii, lichide de racire si de frana Comma sunt listate in TecDoc, iar, incepand cu luna iulie a acestui an, informatiile sunt accesibile si pe DVD-ul trimestrial al TecDoc.

„Selectarea precisa si rapida a produsului reprezinta o problema vitala pentru piata auto secundara. In conditiile in care tehnologia vehiculelor devine tot mai complexa, cerintele de garantie sunt din ce in ce mai stricte, iar parcurile auto se maturizeaza, creste necesitatea de a identifica produsul potrivit pentru fiecare vehicul“, a afirmat Mike Bewsey, Sales & Marketing Director la Comma. „Avand in vedere acest lucru, imi face placere sa anunt ca din acest moment Comma va furniza date pentru TecDoc, ceea ce inseamna ca distribuitorii si atelierele din intreaga Europa vor avea acces liber la toate datele aplicatiilor Comma pentru vehicule de pasageri si comerciale“, a adaugat dl. Bewsey.

Sistemele de catalog TecDoc online si in format DVD sunt accesate de 800.000 de utilizatori din 27 de tari. 

Comma furnizeaza o gama cuprinzatoare de lubrifianti, substante chimice si produse de intretinere de clasa mondiala destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale usoare si pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite in peste 40 piete din toata lumea, atat pentru mecanicii profesionisti cat si pentru automobilisti. Toate produsele Comma indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de siguranta si sunt supuse unor proceduri riguroase de testare si control al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie. Comma a fost infiintata in anul 1965 ca fabrica privata de procesare a uleiului, devenind in 2012 o divizie operationala detinuta integral de Cosan S.A. din Sao Paulo, Brazilia. 

Share

Leave a Reply

11 − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373