Stiri

Profitul McLaren va creste de 4 ori in 2014

De 4 aprilie 2014No Comments

McLaren are o experienta in cursele de circuit de circa cinci decenii. Marca britanica a ales sa intre serios de curand in afacerea cu masini de sosea pentru a accesa o reteta financiara mult mai buna.

Divizia de automobile McLaren prospera odata cu lansarile de noi modele precum MP4-12C, 650S sau hypercarul P1. Gratie celui mai puternic McLaren construit vreodata, compania va inregistra in 2014 venituri duble si un profit inainte de impozitare de patru ori mai mare decat anul trecut.

Este anul in care vom livra multe exemplare ale lui P1 si ne astemptam la un impact deosebit asupra profitului”, spune seful financiar al companiei. McLaren a anuntat inca din noiembrie 2013 ca a vandut deja tota productia lui P1, adica toate cele 375 de exemplare planificate.

Marca britanica va continua politica de expansiune prin lansarea unui nou model in fiecare an, pentru a sustine astfel volumul de vanzari. 

Share

Leave a Reply

nine + 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373