Stiri

Qoros 3 a aparut in versiunea hatchback

De 15 ianuarie 2014No Comments

Al doilea model destinat pietei europene al constructorului chinez Quaros este un hatchback cu cinci usi ce va fi lansat oficial in luna martie la salonul auto de la Geneva.

Designul se pastreaza aproape identuc cu 3 Sedan pana in dreptul montantului C, au fost facute mici modificari la grila radiatorului si la spoiler, diferenta fiind la partea din spate care a primit acum un hayon, o configuratie foarte apreciata in Europa.

Deasemenea, raman neschimbate valorile ampatamentului si al latimii, noua caroserie reducand doar lungimea totatla cu 177 mm, pana la valoarea de 4.438 mm. Asta inseamna ca spatiul ofeit pasagerilor nu se schimba fata de 3 Sedan, constructorul chinez pastrand acelasi design pentru plasa de bord, care primeste acum un display tactil cu diagonala de 8” oferit ca dotare standard.

Motorizarea ramane neschimbata, singurul motor disponibil fiind tot cel pe benzina de 1,6 litri de la 3 Sedan, oferit in doua versiuni de putere (cu sau fara turbo), ambele fiind cuplate la o cutie de viteze manuala cu sase trepte care poate fi inlocuita, contra cost, cu una automata cu dublu-ambreiaj.

Share

Leave a Reply

2 + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373