Stiri

Qoros 3 Sedan este primul model produs de chinezi care primeste cinci stele EuroNCAP

De 25 septembrie 2013No Comments

Automobilele produse in China sunt renumite pentru niveliul scazut de securitate oferit pasagerilor, insa extinderea catre piata de pe Batranul Continent a determinat o schimbare radicala de atitudine in ceea ce priveste securitatea.

Qoros este o marca nou aparuta pe piata si a fost creata cu scopul de a intra pe piata europeana, asta incluzand, printre altele, si realizarea unui puctaj decent la testele EuroNCAP.

Surpriza a venit din  partea modelului 3 Sedan, care nu numai ca a oprimit cinci stele, dar a obtinut si cel mai mare puctaj dintre masinile testate anul acesta, printre care se numara si Lexus IS300h sau Mazda6.

Qoros 3 Sedan a obtinut 95% pentru protectia adultilor si 87% pentru copii. Sistemele de securitate au primit 81%,, in timp ce protectia pietonilor a obtinut 77%. La calcului notei finale protectia adultilor conteza in proportie de 50%, ceea ce a dus la obtinerea unui puctaj final de 88%, care este echivalent cu cinci stele EuroNCAP.

Share

Leave a Reply

six + eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373