Stiri

Qoros pregateste un SUV si o berlina de clasa mare

De 14 octombrie 2013No Comments

Impulsionati probabil de rezultatele foarte bune obtinute la testele EuroNCAP, chinezii de la Qoros ne anunta ca au in plan inca doua modele, un SUV si o berlina de clasa mare.

Platforma modulara a modelului Qoros 3 Sedan permite marirea ampatamentului cu 18 cm si a consolei spate cu inca 23 cm. Asta inseamna ca realizarea unui model cu sapte locuri va ridica putine probleme tehnice, iar costurile de cercetare vor fi minime, rezultatul fiind lansarea pe piata intr-un timp foarte scurt a unui model nou.

Planurile initiale ale constructorului chinez, prezentate prin cateva schite, cuprind un model concurent cu Seria 5 de la BMW, denumit Qoros 5 si un SUV cu aptitudini de MPV ce va oferi sapte locuri, pentru care a fost rezervat numele Qoros 7.

Modelul Qoros 3 Sedan este deja la vanzare pe piata din Slovacia si va primi pana la sfarsitul lui 2014 si versiunile hatchback si breack, pentru a putea concura cu sanse egale modelele din clasa compacta.

Share

Leave a Reply

17 − 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373