Stiri

Racing MIMI printre lasere la Bucuresti cu Horia Tecau

De 28 iulie 2022No Comments

Primul MINI electric de curse din istorie a facut slalom printr-una dintre cele mai complexe instalatii de laser indoor instalata vreodata in Romania. Hala B2 de la Romexpo a gazduit conferinta Brand Minds si a fost organizata in doua sectiuni – sala de eveniment care a acomodat peste 6.000 de persoane si o zona de primire, de peste 3.000 m2.

Acest ultim spatiu a gazduit una dintre cele mai complexe instalatii de lasere indoor din Romania si, in partea centrala, un singur exponat – Racing MIMI. Instalatia, pregatita de expertul Alexandru Neacsu, a folosit 11 lasere de ultima generatie care au construit modele de lumina pe aproape toata suprafata salii. Echipa MIMI a pregatit o prezentare cu accente de vopsea fluorescenta pe caroserie, puse in evidenta de mai multe surse de lumini UV.

La inchiderea evenimentului, cei 3.000 mp si instalatia de 11 lasere s-au transformat intr-unul dintre cele mai spectaculoase circuite de slalom construite vreodata. La comenzile masinii a fost chiar inginerul din spatele transformarii MiNi in acest sezon – Horia Platona. Demonstratiile au fost deschise cu un copilot special, prieten al proiectului, care tocmai a incheiat evenimentul de retragere din cariera activa – jucatorul de tenis Horia Tecau.

Cu o echipa tehnica noua cu o experienta de motorsport deosebit de valoroasa, Engage Engineering, proiectul a devenit acum MIMI EVO in urma unui pachet extins de pregatiri de performanta. Prima jumatate de an a marcat multe performante remarcabile pentru proiectul Racing MIMI EVO: primele puncte in clasamentul open in Cursa de Viteza in Coasta, sase clasari pe podium cu trei piloti intr-o cursa in Campionatul National de Vehicule Electrice, imbunatatirea cu aproape jumatate de minut fata de timpul anului precedent la Cursa de Viteza in Coasta de la Resita.

Share