Stiri

Rafael Nadal a primit o Kia EV6 personalizata

De 22 octombrie 2021No Comments
; ; ; ;

Ambasador global Kia, Rafael Nadal a primit un model EV6 GT-Line personalizat, in cadrul unei ceremonii desfasurate in orasul sau natal Manacor. Cu aceasta ocazie, spaniolul a transmis angajamentul sau de a promova mobilitatea ecologica prin utilizarea frecventa a primului automobil electric dedicat Kia.

Nadal va folosi in mod activ crossover-ul EV6 pentru mobilitatea sa personala in Mallorca, precum si la turneele importante de tenis, cum ar fi Australian Open din 2022. Mai mult, el si-a exprimat interesul de a schimba toate automobilele utilizate la academia Rafa Nadal si Fundatia Rafa Nadal cu automobile electrice pana in 2022.

„Munca mea necesita in mod natural multe calatorii, iar stilul meu de viata nu este pe deplin sustenabil. Dar sunt hotarat sa fac schimbarile necesare acolo unde pot, incepand cu utilizarea in scop personal a crossover-ului EV6 in Mallorca si nu numai”, a spus Nadal la eveniment. 

Ceremonia a folosit luminile de pe un teren de tenis, supranumit „EV6 Court”, al carui sistem de iluminare a fost alimentat electric de un model EV6 GT-Line, prin functia V2L (vehicle-to-load). Energie electrica maxima furnizata de masina este de 3.6 kW, putand fi utilizata convenabil ca sursa de alimentare portabila pentru activitati de agrement si alte activitati de zi cu zi. 

„Noi, cei de la Kia, credem cu tarie in esenta activitatii noastre, conform careia miscarea inspira idei. EV6 este modelul care intruchipeaza acest nou spirit al brandului nostru si ne simtim privilegiati sa-l avem pe Rafa in echipa noastra ca ambasador al brandului nostru global in ultimii 15 ani”, a declarat Artur Martins, Senior Vice President si Head of Kia’s Global Brand and Customer Experience Division.

Share