Stiri

Ram 1500 Mossy Oak Edition a fost creat pentru vanatoare, pescuit si camping

De 9 ianuarie 2014No Comments

Ram revine in 2014 la echiparea Mossy Oak Edition pentru modelul 1500, dupa o absenta de un an, aceasta fiind prezenta in oferta in anii 2011-2012.

Creat special pentru vanatoare, pescuit si camping, acest model 1500 4×4 Crew Cab Outdoorsman are parte de cateva modificari care sa-l integreze mai usor in decor, modificari care poarta numele producatorului de echipamente specifice acestor activitati, Mossy Oak.

Culoride disponibile sunt Prairie Pearl, Negru Auriu si Negru, toate avand aplicat un camuflaj „stejar cu mushci” in partea de jos a caroseriei si pe bena. Camuflajul este prezent si in habitaclu, unde a „acaparat” fetele de usi si consola centrala, iar tapiteria bi-colora are insriprionat pe tetiere logo-ul Mossy Oak. Optional, este oferita o tapiterie din piele Katzkin care creste pretul masinii si are logo-ul Mossy Oak pe spatarele scaunelor.

Noul Ram 1500 Mossy Oak Edition va fi prezentat publicului saptamana viitoare la salonul auto de la Detroit si va avea un pret de plecare, fara taxe, de $39.985 (48.500 de euro).

Share

Leave a Reply

two + five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373