Stiri

Range Rover Evoque RS va fi prezentat pana la sfarsitul anului

De 31 iulie 2013No Comments

Constructorul britanic pregateste o versiune sportiva pentru cel mai mic model din gama, Evoque, care va beneficia atat de o putere mai mare cat si de un look pe masura.

Modelele Evoque care vor purta sigla “RS” nu vor avea modificari importante de design, Land Rover preferand un stil mai discret, care totusi sa se deosebeasca de restul gamei.

Cel mai puternic Evoque ar putea fi lansat pana la sfarsitul anului si va avea sub capota un motor turbo de doi litri capabil sa produca 300 CP.

Evoque RS este primul model care va purta aceasta sigla, in functie de evolutia acestuia constructorul britanic urmand sa faca “ultimele ajustari” urmatorului model din serie, Land Rover Sport RS. Pentru acesta din urma s-a optat pentru o motorizare :clasica” V8 de cinci litri cu compresor si 550 CP, care va permite ca accelerarea pana la 100 km/h sa se realizeze in doar 4,8 secunde.

Share

Leave a Reply

2 × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373