Stiri

Range Rover Sport Hybrid confirmat pentru Frankfurt

De 7 mai 2013No Comments

Un oficial al constructorului britanic a confirmat faptul ca o versiune hibrid a noului Range Rover Sport va fi prezentata in toamna acestui an la salonul auto de la Frankfurt.

Stuart Frith, Chief Programme Engineer Land Rover, a declarat ca cel mai „verde” Range Rover va adopta un sistem de propulsie diesel-electric.Sub capota se va afla o versiune actualizata a platformei testate pe modelul Land Rover Range_e plug-in hybrid ce a fost prezentat in 2011 la Geneva.

Acesta avea sub capota un motor diesel de trei litri si 245 CP, asistat de un motor electric de 95 CP alimentat de o baterie cu litiu de 14,2 kWh. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze automata ZF cu opt trepte.

In 2011, modelul experimental oferea o autonomie in modul electric de 20 km si o autonomie totala de 1.112 km, insa este posibil ca aceste cifre sa se fi imbunatatit intre timp. Consumul de combustibil specificat de producator este de 3,3 l100 km, cu un nivel al emisiimor de CO2 de 89 g/km.

Share

Leave a Reply

4 × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373