Stiri

Range Rover Velar castiga Design Car of the Year 2018

De 30 martie 2018No Comments

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasa masina din lume, castigand titlul World Car Design of the Year, in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfasurat la New York.

SUV-ul de lux a surclasat modelele Volvo XC60 si Lexus LC 500, castigand titlul World Car Design of the Year desemnat de juriul competitiei 2018 World Car Awards, format din jurnalisti auto consacrati, din 24 de tari.

Ajunsa la a 14-a editie, competitia Masina Anului (World Car Awards) este cea mai importanta de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competitia a fost inaugurata in 2003 si lansata oficial in ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pietei la nivel global si pentru a recunoaste si recompensa excelenta in domeniul auto la nivel international.

Aducand stralucire, modernitate si eleganta in familia Range Rover, Velar ofera o combinatie unica de excelenta in design si tehnologii perfect integrate.

Ralf Speth, CEO Jaguar Land Rover CEO, a declarat: „F-TYPE, Evoque, F-PACE si acum Range Rover Velar castiga titlul pentru cel mai bun design in cadrul decernarii premiilor Masina Anului. Acest lucru inseamna foarte mult pentru noi. Ma simt onorat si doresc sa multumesc tuturor membrilor juriului pentru increderea si sustinerea acordate echipei Land Rover in vederea continuarii acestui drum. De asemenea, doresc sa multumesc echipei care a proiectat modelul Velar, pentru pasiunea si dedicarea de care a dat dovada si pentru eforturile depuse in vederea gasirii si implementarii unor solutii extraordinare.”

Designul distinctiv al modelului Range Rover Velar se remarca prin volumele perfect optimizate si profilul extraordinar. Farurile Matrix Laser-LED foarte subtiri, manerele escamotabile ale usilor si sistemul multimedia performant Touch Pro Duo fac parte din filozofia de design simplificat, adoptata de Range Rover.

Range Rover Velar, cu un pret de pornire de 49.900 € + TVA in Romania, este disponibil pentru comanda prin intermediul retelei autorizate Jaguar Land Rover.

Share

Leave a Reply

one × five =