HighlightStiri

Reclamele auto de la Super Bowl 2020

De 27 ianuarie 2020No Comments

Mai sunt putine zile pana ce unul dintre cele mai mediatizate evenimente la nivel global va intra in unda. Duminica, 2 februarie, va avea loc la Miami Super Bowl 2020, care se va disputa intre San Franciso 49ers si Kansas City Chiefs. Anul trecut, audienta a fost de 103 milioane de telespectatori, iar pentru anul acesta se anunta un nou show exploziv, cu Shakira si Jenifer Lopez care vor canta intre cele doua reprize, in vreme ce imnul national va fi interpretat de Demi Lovato.

Producatorii auto se pregatesc de multa vreme pentru a intra in pauzele de publicitate, unde un slot de 30 de secunde costa 5,6 milioane de dolari. Deocamdata nu se cunosc toate reclamele, insa mai jos va prezentam cateva care au fost deja deconspirate.

Porsche reintra in publicitatea de la Super Bowl dupa o pauza de 20 de ani si va avea un spot de 60 de secunde. Mai jos este versiunea extinsa, cu o durata de doua minute, din care va deriva proiectia de la TV. Reclama este de fapt o urmarire incredibila, declalnsata de furtul unui Porsche Taycan Turbo S de la Muzeul Porsche din Stuttgart. Paznicii de la muzeu pornesc in urmarire la volanuyl altor modele, precum 917 K, 918 Spyder si chiar un tractor Porsche.

Hyundai foloseste nume mari in clipul cu accente comice, in care noul Sonata se parcheaza autonom, fara sofer, intr-un loc foarte ingust. Reclama dureaza 60 de secunde si poarta denumitea de “Smath Pahk” (de fapt pronuntarea “Smart Park” in dialectul din Boston). Distributia ii include pe John Krasinski, Chris Evans (Captain America), Ratchel Dratch si David Ortiz.

Genesis a apelat la popstarul John Legend si modelul Chrissy Teigen, dar deocamdata este disponibil doar un teaser, cu accente comice, a carei actiune se desfasoara la o serata mondena.

Kia va difuza un clip de promovare al noului SUV global Seltos. Scenariul nu este lunul foarte exploziv, actiunea desfasurandu-se intr-o sala unde are loc un fel de conferinta sustinuta de un copil, care se dovedeste foarte matur in raspunsurile date.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=V_K_n9-B9l4&feature=emb_logo

Share

Leave a Reply

5 × 3 =