Stiri

Red Bull ar putea pierde principalul sponsor – Infiniti

De 21 februarie 2014No Comments

Schimbarile aduse regulamentului tehnic in Formula 1 au cauzat probleme unde era mai putin de asteptat. Are legatura cu campionii mondiali din ultimele patru sezoane – Red Bull – si furnizorul de motoare – Renault.

Noul propulsor V6 de 1.6 litri acompaniat de sistemul KRS a dat serioase batai de cap inginerilor Red Bull, care se straduiesc sa rezolve problema in timp util. In acest context presa germana raporteaza ca principalul sponsor al echipei sustinute de brandul Red Bull, brandul de lux Infiniti, nu-si va prelungi contractul cu echipa de Formula 1 dupa 2015.

Raportul aparut in presa estimeaza ca sumele platite de Infiniti pentru prezenta numelui brandului pe monopost si a culorii purpurii si toate celelalte drepturi de imagine costau marca de lux de la Nissan circa 40 de milioane de euro in fiecare an.  

Fostul pilot de F1, Gerhard Berger, un sfatuitor apropiat al echipei detinute de Dietrich Mateschitz, a declarat: “Daca este cineva care sa poata acoperi pierderea unui sponsor, acela este Red Bull”. 

Share

Leave a Reply

three × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373