Stiri

Reduceri la modelele Opel in Romania

De 10 octombrie 2018No Comments

In saptamana 15-20 octombrie, toate centrele Opel ofera discounturi pentru majoritatea modelelor din gama. Printre cele mai avantajoase oferte sunt cele pentru Opel Corsa, oferit de la 7 873 euro, pret cu TVA si prima de casare incluse si Opel Astra sedan, oferit de la 10.990 euro, pret cu TVA si prima de casare incluse.

Cei care urmaresc cele mai bune oferte ale sezonului, trebuie sa stie ca modele din stoc beneficiaza de reduceri speciale. Daca intentionati sa achizitionati accesorii Opel, acesta este unul dintre cele mai bune momente, accesoriile au un discount de 25%.

Cei interesati de achizitia unui autovehicul din oferta speciala, pot merge In oricare dintre centrele Opel In saptamana 15-20 octombrie sau vizita standul Opel Radacini din pavilionul expozitional al Salonului Auto Bucuresti (SAB) In intervalul 11-21 octombrie.

In standul Radacini vor fi expuse modele precum Corsa, Astra, Insignia GS, Insignia GSi si gama de SUV-uri Opel: Crossland X, Mokka X, Grandland X. Pe langa autoturisme, in stand va fi si recent lansatul Opel Combo Life, un autovehicul multifunctional care aduce o serie de noutati in segment.

Share

Leave a Reply

thirteen − six =