Stiri

Reduceri la SUV-urile Opel in Romania

De 16 februarie 2018No Comments

Saptamana SUV-urilor la Opel va avea loc in perioada 1- 8 martie si ofera tuturor celor interesati de achizitionarea unui SUV posibilitatea de a testa noua gama de SUV-uri Opel. Evenimentul propune oferte speciale care aduc reduceri consistente:

  • Opel Crossland X in versiunea de echipare Enjoy, cu motorizarea 1.2 benzina de 81 CP  este in oferta Opel de la doar 10.960 eur cu TVA si prima de casare incluse.
  • Opel Mokka X Selection cu motorizarea 1.6 benzina 115 CP poate fi acum achizitionat de la 14.160 eur cu TVA, prin leasing sau credit auto.
  • Preturile pentru Opel Grandland X Selection 1.2 benzina 130 CP pornesc de la 16.200 eur cu TVA si prima de casare incluse. 

Crossland X – cel mai sigur autovehicul din segmentul sau

In cadrul clasamentelor de siguranta publicate in noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat modelului Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protectia adultilor, protectia copiilor, protectia pietonilor si sistemele de asistenta pentru siguranta.

Pe langa echipamentele de siguranta din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind parasirea benzii de circulatie, Opel Crossland X ofera si unele inovatii optionale pentru sporirea sigurantei in timpul deplasarii: sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu detectarea pietonilor si franare automata de urgenta, sistemul de detectare a somnolentei soferului, farurile LED, camera video pentru marsarier cu vedere panoramica la 180 de grade si asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar cateva dintre acestea.

Mokka X – tractiune integrala si sisteme de siguranta de top

SUV-ul subcompact a atras multi clienti noi catre marca Opel care sunt incantati de combinatia dintre caroseria unui SUV, designul elegant, nota sportiva si abilitatile off-road.

Pe langa sistemul de tractiune integrala, inginerii Opel au urmat inca o data strategia marcii de a face tehnologiile inovatoare accesibile pentru un grup larg de cumparatori si au introdus iluminarea frontala adaptiva (AFL) cu LED-uri. Sistemul AFL LED adapteaza automat modelul de iluminare al farurilor la situatia de conducere, astfel incat sa fie asigurata cea mai buna iluminare fara a-i orbi pe ceilalti soferi.

Grandland X – siguranta, confort si echipari de top

Grandland X cu o lungime de 4,48 metri propune o multitudine de tehnologii inovatoare care vizeaza siguranta, confortul si spiritul practic. Portofoliul sau de sisteme de asistenta si tehnologii ultramoderne este de prima clasa: farurile LED adaptive, sistemul de avertizare privind o coliziune frontala cu franare automata de urgenta si detectarea pietonilor, sistemul de detectare a somnolentei soferului si sistemul avansat de asistenta la parcare sunt numai cateva dintre acestea. Ca si celelalte modele din oferta, scaunele fata ergonomice certificate de AGR sunt disponibile optional. Accesul facil la portbagaj este asigurat de hayonul cu actionare electrica ce poate fi deschis si inchis prin simularea unei miscari de lovire cu piciorul sub bara de protectie spate.

Share

Leave a Reply

3 × 3 =