SpecialStiri

Regizorul documentarului Senna si Martin Scorsese fac un film despre Rolls-Royce

De 2 februarie 2016No Comments

RR-CUV-2 (1)

A fost confirmat ca regizorul care a realizat exceptionalul documentar „Senna” va realiza un film despre marca de automobile Rolls-Royce.

Asif Kapadia a fost ales oficial pentru regia viitorului film „Silver Ghost”, productie cinematografica care il va avea ca producator principal pe legendarul regizor Martin Scorsese.  „Silver Ghost” va spune povestea inceputurilor marcii Rolls-Royce si a fondatorilor Charles Rolls si Henry Royce.

Mai mult, scenariul va exploata relatia dintre lordul John Douglas-Scott Montagu, un apropiat al celor doi fondatori si unul dintre pionerii lumii auto, si sotia sa precum si relatia secreta pe care o avea cu alta femeie, amanta despre care se spune ca a inspirat emblema Spirit of Ecstacy.

Dupa ce a citit scenariul, Asif Kapadia s-a aratat extaziat: „Ceea ce m-a lovit atunci cand am citit Silver Ghost a fost cum aceasta poveste adevarata a influentat viata a cinci oameni remarcabili care au schimbat destinul lumii Occidentale. Sunt incantat sa lucrez cu legendarul Martin Scorsese si Anthony Haas (scenaristul –n.r.) pentru a aduce aceasta poveste pe marele ecran”.

Am fost captivat de povestea Silver Ghost inca de cand Lordul Richard Attenborough a venit cu ea la mine si sunt incantat ca o vom transpune intr-un film. E un proiect care are nevoie de o minte noua si un nou mod inovativ de a o spune, iar tocmai de aceea am decis sa-l luam pe Asif Kapadia”, a declarat Martin Scorsese.

Share

Leave a Reply

three + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373