HighlightSpecial

Reintalnire emotionanta intre o fosta angajata Land Rover si o masina de acum 70 de ani

De 11 decembrie 2018No Comments

Un fost angajat Land Rover a avut sansa rara de a conduce dupa 70 de ani unul dintre vehiculele la care lucrase personal. Dorothy Peters a fost angajata la Land Rover in 1946, cand avea doar 15 ani.

Femeia a lucrat in departamentul de service al fabricii  Lode Lane la prima serie de automobile construite in acea facilitate de productie. Acum, la 87 ani, Dorothy Peters a avut posibilitatea de a se intalni cu cea de-a 16 masina iesita de pe linia de asamblare, automobil care a supravietuit celor sapte decenii gratie unui colectionar si restaurator de masini clasice Land Rover.

Mike Bishop a rascolit prin actele masinii si a identificat o poza cu domnisoara Peters stand alaturi de automobil. Printr-un sir de coincidente, femeia a fost gasita si readusa alaturi de masina dupa 70 de ani.

Proprietarul actual al automobilului spune ca a fost marcat de entuziasmul lui Peters manifestat in fotografia originala si a reusit sa organizeze impreuna cu fiica acesteia neasteptata si spectaculoasa reintalnire.

Share

Leave a Reply

5 × 4 =