Stiri

Renasterea lui BMW Seria 8 nu se va intampla curand

De 19 august 2013No Comments

Aparitia conceptului BMW Gran Lusso Coupe a oferit prilejul de a se face speculatii pe marginea unui BMW Seria 8. In zona acestor zvonuri a aparut ideea ca Lusso Coupe este de fapt o versiune de pre-productie a modelului Seria 8.

Insa fanii au fost repede dezamagiti de un oficial BMW, care a spus pentru Autocar ca nu poate fi vorba despre asa ceva, despre o versiune de serie. Herbert Diess, seful departamentului de cercetare-dezvoltare de la BMW, a mai indulcit apele: „Ne gandim la posibilitatea productiei, dar mai este mult pana cand o decizie va fi luata”.

Diess a mai precizat ca la 10 saptamani de la prezentarea conceptului este prea devreme pentru confirmarea unui viitor model bazat pe acesta. Daca va primi, totusi, unda verde, modelul BMW Seria 8 ar urma sa fie propulsat de un motor V12 si va concura cu Mercedes CL AMG sau Bentley Continental GT. Cat despre conceptul Lusso, merita mentionat ca a fost facut in colaborare de catre designerii BMW si cei ai casei de design Pininfarina.

Share

Leave a Reply

six − 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373