HighlightStiri

Renault a confirmat Twingo electric

De 22 ianuarie 2020No Comments

Cu ocazia prezentarii bilantului anual, Renault a anuntat ca va lansa o versiune 100% electrica a modelului Twingo, ce va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din aceasta primavara (5-15 martie). Fiind construit pe aceeasi platforma ca si smart EQ, trebuie sa ne asteptam la aceeasi solutie tehnica si anume un motor electric de 60 kW (82 CP), plasat in consola spate, alimentat de o baterie de 17,6 kWh.

Autonomia estimata se incadreaza intre 115 si 130 km, iar pentru o incarcare totala la un charger de 4,6 kW sunt necesare 4 ore. Pentru incarcarea rapida la 22 kW, ar fi necesare maxim 40 de minute pentru ca bateria sa urce de la 10% la 80%.

Precum smart EQ, cel mai probabil ca si Renault va oferi clientilor o aplicatie pentru mobile, permitand verificarea de la distanta a statusului masinii, oferind informatii precum nivelul de incarcare, locatia masinii si autonomia. Twingo electric va intra in vanzare in decursul acestui an, concurand cu tripleta grupului VW (Seat Mii/Skoda-e iV si VW e-up!).

Share

Leave a Reply

twenty − 11 =