Stiri

Renault a prezentat noul Duster sud-american

De 15 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;

Renault a lansat versiunea sud-americana a SUV-ului romanesc Dacia Duster. Prezentat la inceputul acestei toamne, la Salonul Auto de la Frankfurt, a doua generatie a lui Duster este vandut pe pietele unde Dacia nu este prezenta sub sigla companiei mama – Renault.

Nu e nicio surpriza ca SUV-ul low cost a primit paractic acelasi design ca versiunea europeana,  cu cateva elemente distinctive in dreptul grilei forntale si inlocuirea manerului hayonului din spasticul negru cu un maner cromat. Renault a adus modificari versiunii sud-americane la interior.

Duster-ul sud-american pastreaza in linii mari desenul pnasei de bord, insa inlocuieste aeratoarele rotunde cu unele dreptunghiulare, rotunjite la colturi, si inlocuieste volanul cu patru spite adoptat recent de Dacia cu unul tipic pentru gama Renault, in trei spite. In plus, pe Renault Duster se pot observa insertiile cromate iar sistemul infotainment este acelasi de pe vechea generatie.

Renault Duster va fi motorizat de un benzinar de 1.6 litri natural aspirat cu 115 cai putere sau un 2.0 litri cu 145 cai putere. Clientii de diesel pot opta pentru dCi-urile de 1.5 litri cu 90 sau 110 cai putere. Optional, Renault Duster dispune de CVT sau tractiune 4×4.

Share

Leave a Reply

17 − four =