Stiri

Renault a prezentat noul Megane RS

De 12 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Prima zi de presa de la Salonul Auto de la Frankfurt a marcat sfarsitul asteptarii fanilor de hot hatch-uri din intrega lume. Noua generatie a modelului Renault Megane RS si-a facut astfel debutul oficial, fara versiunea cea mai performanta – Trophy. Noul model vine chiar si asa cu noi tehnologii, un motor turbo pe benzina si, pentru prima data, doua variante de transmisie.

Reunault anunta pentru Megane RS un motor 1.8 turbo cu injectie directa, inlocuitorul vechiului turbo de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 280 cai putere. Motorul va putea fi cuplat fie la o transmisie manuala cu 6 rapoarte, fie cu una automata si dublu ambreiaj etajata in 6 rapoarte. In 2018 va fi lansata versiunea de top  Megane RS Trophy care va aduce 300 cai putere.

 

Noul Megane RS gestioneaza puterea masiva atribuita puntii fata printr-o serie de setari mecanice. Una dintre acestea este asigurata de sistemul de directie pe toate cele 4 roti. Sunt disponibile doua versiuni de sasiu – Cup si Sport -, ultima dintre ele venind cu diferential limitat, iar sistemul de franare standard este asigurat de Brembo.

Dsiponibil in 5 usi, modelul de inalta poerformanta este echipat cu sistemul Renault Multi-Sense si 5 moduri de rulare: Comfort, Normal, Sport, Race si Pro. Vanzarile vor debuta dupa Salonul Auto de la Frankfurt.

https://www.youtube.com/watch?v=X36CPkiicm0

Share

Leave a Reply

3 + five =