Stiri

Renault anunta un nou concept, dar si planuri pentru hidrogen

De 19 februarie 2022No Comments

Doar o imagine frontala, in penumbra, acesta este singurul detaliu prin care Renault anunta un nou concept, ce urmeaza a fi prezentat in luna mai a acestui an. Titulatura de cod ZHCB arata ca este vorba despre o masina de clasa compacta (litera C), cu propulsie cu hidrogen (semnificatia literei H). Numele nu se cunoaste in acest moment si nici daca sau cand acest concept va genera un model de serie.

Din punct de vedere al designului totul este posibil, pentru ca este vorba de un fel de frate mai mare al noului Renault 5, judecand dupa forma capotei, plafonului si a luminilor de zi. Poate fi un crossover de clasa compacta, deci in clasa lui Megane E-Tech, insa va trebui sa se diferentieze cumva de acesta. Sigur, in acest moment se poate afirma ca va fi vorba despre un produs aparte, de vreme ce Renault anunta propulsie cu hidrogen, insa francezii nu au o mare experienta in acest domeniu. In prezent exista un proiect, alaturi de compania Hyvia, de dezvoltare a unui Renault Master alimentat cu hidrogen, iar in trecut a mai existat o experienta si cu utilitara Kangoo.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373