Stiri

Renault Austral este “AUTOBEST – Best Buy Car of Europe 2023”

De 23 decembrie 2022No Comments

31 de jurnalisti din tpt atatea tari europene, care fac parte din juriul AUTOBEST, au votat Austral drept “Best Buy Car of Europe 2023”. Modelul Renault fusese anuntat cu cateva saptamani pe lista sscurta de 6 finalisti. Pe langa premiul “Best Buy Car of Europe 2023”, Renault Austral a castigat de asemenea, in luna noiembrie, premiul SMARTBEST 2023. Acest premiu recunoaste excelenta sistemului multimedia OpenR link conectat cu Google Automotive Services, ceea ce transforma Austral in cea mai conectata masina din Europa.

“Este o mare mandrie si o recunoastere pentru echipele Renault care au lucrat la acest proiect (de la design, inginerie, de la fabrica din Palencia, din reteaua de vanzari). Cei 31 de membri ai juriului din 31 de tari europene au inteles foarte clar ca noul nostru model de segment C-SUV este in sinergie perfecta cu cele doua lumi: un vehicul electric pentru oras si un hibrid extrem de eficient capabil sa acopere distante lungi fara nevoia de reincarcare. Cu sistemul multimedia OpenR Link si Google Automotive Services, Austral propune de asemenea tot ceea ce este mai bun in termeni de servicii, conectivitate si aplicatii pentru a oferi o experienta de conducere imersiva si intuitiva.”, a declarat Fabrice Cambolive, Renault Chief Operating Officer.

Comercializat din noiembrie 2022 in Spania, apoi in Franta, Austral este disponibil si in Romania, cu preturi pornind de la 27.000 euro. SUV-ul ofera cea mai buna tehnologie prin cele 32 de sisteme de asistenta, precum si prin alte dotari speciale cum ar fi: sistemul 4CONTROL Advanced, sistemul multimedia OpenR Link cu Google incorporat, ce faciliteaza accesul la numeroase servicii si aplicatii, si mai ales prin motorul  E-TECH full hybrid 200 CP, care nu compromite placerea de a conduce.

“Castigatorul din acest an reprezinta urmatorul nivel al marcii Renault. Este cel mai bun produs al producatorului francez, cu un inalt nivel al calitatii percepute, abilitati dinamice extraordinare, un design impresionant si, probabil, cele mai bune technologii conectate disponibile la bordul unui vehicul in acest moment. Beneficiaza de motorul E-TECH full hybrid, unul dintre castigatorii premiului TECHNOBEST. Dintre cei 6 finalisti ai acestei editii, Austral a fost modelul care a reusit sa-i impresioneze pe cei mai multi dintre juratiii celui mai numeros juriu european, care l-au pozitionat pe locul intai. Cu această victorie, Renault marcheaza o revenire spectaculoasa in topul competitiei noastre, devenind, prin Austral, “Best Buy Car of Europe în 2023”!” a mentionat Dan Vardie, Founder & Chairman AUTOBEST.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373