Stiri

Renault confirma un nou concept si Dacia Duster facelift pentru Frankfurt

De 24 iulie 2013No Comments

Grupul Renault se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua noutati notabile, una pentru marca franceza si a doua pentru Dacia. Francezii vor scoate in prim plan, la standul lor, un nou concept despre care nu se stiu inca foarte multe lucruri.

In schimb, Dacia va lansa pe piata, odata cu IAA Frankfurt, versiunea restilizata a modelului Duster.  Cat despre noul concept Renault, comunicatul de presa remis de compania din Hexagon spune ca va reprezenta „o noua imagine de brand”. Dacia Duster a intrat pe piata in 2010 si a avut inca de la inceput un succes neasteptat de multa lume.

Pretul imbatabil, designul placut si versatilitatea modelului au fost elementele care i-au asigurat un volum foarte bun de vanzari. Cele mai puternice schimbari vor fi la interior, unde cel mai probabil, Dacia va implementa elementele regasite pe noua generatie Logan/Sandero. Nu este exclus ca Duster sa aduca si noutati in gama Dacia, in ceea ce priveste habitaclul. Linia de motorizari si pretul vor ramane aceleasi.

Share

Leave a Reply

5 − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373