Stiri

Renault dezvaluie viitoarele schimbari din gama sa

De 27 septembrie 2013No Comments

Renault a oferit detalii despre planul de lansari pregatit pentru urmatoarea perioada. Conform celor aparute in presa, marca franceza va lansa un model pe platforma CMF2, dezvoltata in comun cu Nissan, spre sfarsitul lui 2014.

Noul Espace, caci despre el este vorba, va fi urmat de versiunea de serie a conceptului Initiale Paris. In 2015, francezii vor introduce noua generatie a modelului Megane, care va cuprinde mai multe versiuni decat actuala generatie. Tot peste doi ani va debuta si noul Twingo, model prefigurat de conceptul Twin’Run.

Va urma un model crossover in gama Megane, construit pe platforma CMF2, model ce va fi practic versiunea Renault a SUV-ului Nissan Qashqai. Laurens van den Acker, vicepresedintele Renault si designerul-sef, a declarat ca viitorul Scenic va fi orientat mai mult catre un SUV dar isi va pastra identitatea de monovolum.

Scenic va fi urmat, in cele din urma de noul Laguna, care se anunta cu adevarat revolutionara fata de ceea ce este modelul in acest moment. 

Share

Leave a Reply

nineteen − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373