Stiri

Renault EZ-GO concept reprezinta viziunea franceza asupra masinii autonome

De 27 februarie 2018No Comments

Renault anunta printr-un teaser video prezentarea noului concept EZ-GO la Salonul Auto de la Geneva. Marca franceza exploreaza prin noul studiu de design limitele masinii autonome dorind sa prezinte propria versiune asupra viitorului automobilistic.

Renault EZ-GO concept dispune de folosirea intensiva a suprafetelor vitrate si un interior spatios concentrat in jurul scaunelor individuale atribuite ocupantilor. Intr-un peisaj futuristic, conceptul Renault ofera o incursiune in viitorul transportului urban, unde maisna nu este doar autonoma, ci si electrica si interconectata. Calatoria cu automobilul se transforma intr-o experienta cu totul noua in care soferul nu mai exista.

Noul concept EZ-GO continua pe linia deschisa de producatorul francez odata cu Symbioz, un hatchback pentru anul 2030, care utilizeaza 2 motoare electrice, o baterie de 72 kWh si 671 cai putere.  Alianta Renault-Nissan a investit sume importante pentru dezvoltarea tehnologiilor de condus autonom, aflate in teste pe modelul electric Nissan Leaf.

Share

Leave a Reply

5 + fourteen =