HighlightStiri

Renault improspateaza sedanul Megane

De 28 octombrie 2020No Comments

Cu 200.000 de unitati vandute de la lansarea sa din 2016, Renault Megane Sedan este un succes de vanzari in cele aproape 30 de tari in care este comercializat. Inclusiv in Romania. Modelul produs in Turcia primeste, la scurt timp dupa hatchback, un facelift ce aduce tehnologia Pure vision LED, semnatura luminoasa Renault C-Shape, bare de protectie modificate si jante cu design nou, cu marimi intre 16 – 18 inci. 

La interior, sistemul de infotainment Renault EASY LINK de pe consola centrala integreaza, in functie de versiunea de echipare, un ecran tactil de 9,3 sau 10,2 inci. Navigatia cu functie de cautare Google, voice recognition, conectivitate Android Auto si Apple CarPlay.

Pentru o ergonomie mai buna in exploatare, comenzile sistemului de climatizare au fost pozitionate mai accesibil. Tot din lista de imbunatatiri fac parte oglinda retrovizoare fara rama, tapiteria noua si comenzile electrice pentru scaunul soferului.

In ceea ce priveste sistemele de asistenta, Megane Sedan facelift primeste in premiera cruise control adaptiv cu functie Stop&Go, Active Emergency Braking System cu detectarea pietonilor si Rear Cross Trraffic Alert.

Apare in oferta noul motor cu benzina 1.0 TCe de 115 CP, cu transmisie manuala, alaturi de 1.3 TCe de 140 CP si turbodieselul 1.5 Blue dCi de 115 CP, ultimele doua putand fi asociate atat cu o transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu automata EDC7.

Share